اخبار و اطلاعات روز دنيا شرکت NEC مدتی است که در کار تولید باطری های باریک و نازک است، اما جدیدترین نسخه باطری های ORB این شرکت که مخفف organic radical battery است، تنها 0.3 میلیمتر ضخامت دارند. یعنی آنقدر باریک که می توان آنها را در یک کارت اعتباری به کار برد. اولین وب سایت: اولین وب سایت در اواخر سال ۱۹۹۰ با نام info.cern.ch روی یک کامپیوتر NeXT ایجاد شد. اولین صفحه وب نیز http://info. cern.ch/hypertex t/WWW/TheProject .html بود که شامل اطلاعاتی در مورد پروژه وب جهان گستر (World Wide Web) بود. هرچند که این صفحه در دسترس نیست اما نسخه کپی شده آن در سال ۱۹۹۳، در سایت W۳C موجود است. اولین سایت تجارت الکترونیک: هرچند که در حال حاضر Amazon و eBay بزرگ ترین سایت های تجارت الکترونیکی هستند اما اولین نیستند. اولین مورد در این مجموعه NetMarket است که اولین فروش خود را در ۱۱ آگوست سال ۱۹۹۴ با فروش یک سی دی به قیمت ۱۲.۴۸ دلار آغاز کرد. اولین بانک آنلاین: اولین موسسه ای که به ارئه خدمات اینترنتی انلاین به مشتریان خود کرد، اتحادیه اعتباری فدرال استفورد بود در سال ۱۹۹۴ بود. اولین موتور جستجو: هرچند که سابقه وجود موتورهای جستجو به قبل از ایجاد WWW برمی گردد اما از طرفی هم آن ها تنها معمولا به جستجوی عنوان صفحه ها محدود بودند. اولین موتور جستحویی که توانایی کامل برای فهرست کردن صفحات را داشت، WebCrawler بود که در سال ۱۹۹۴ تاسیس شد. اولین وبلاگ: Justin Halls در سال ۱۹۹۴ دفتر خاطرات مبتنی بر وبی را با عنوان لینک های جاستین از زیر زمین ایجاد کرد در اوایل به ارائه راهنماهایی در مورد وب می پرداخت اما رفته رفته شخصی تر شد. البته از مجله نیویورک تایمز هم به عنوان پدر وبلاگ نویسی شخصی یاد می شود. البته وازه وبلاگ هنوز در ان زمان ابداع نشده بود (کلمات «وبلاگ» در ۱۹۹۷ و «بلاگ» در ۱۹۹۹ به کار برده شد). اولین پادکست: در ادامه این بحث، Dave Winer که پیشگام در وبلاگ نویسی بود، در سال ۲۰۰۰ قابلیت اضافه کردن ارجاعات در RSS به فایل های صوتی را داد و در سال ۲۰۰۱ نیز آن را گسترش داد. از سال ۲۰۰۳ نیز دانلود فایل های صوتی برای گوش دادن به آن ها در دستگاه های آی پاد محبوبیت یافت. اصطلاح پادکست اولین بار در سال ۲۰۰۴ برای وبلاگ های صوتی معرفی شد.
ادامه مطلب ... نگرانی عمیق اتحادیه اروپا از حفظ حریم شخصی در گوگلاتحادیه اروپا با ابراز نگرانی عمیق، از گوگل خواست که اجرای سیاستگذاری جدید خود را در خصوص حریم شخصی کاربران به تاخیر اندازد.
سیاست جدید بزرگترین جستجوگر دنیا هنوز مورد بحث مقامات اروپا است به طوریکه اروپا اعلام کرده است نسبت به اجرای این طرع "عمیقاً نگران" است و "تردیدهای شدیدی" درباره قانونی بودن و سازگاری سیاستگذاری گوگل با قوانین مربوط به حریم شخصی دارد. سازمان حافظت از اطلاعات شخصی فرانسه (CNIL) سوم فوریه به عنوان متولی بررسی این موقعیت، نامه ای به "لری پیج"، بنیانگذار و مدیراجرایی گوگل نوشت و با بیان تردیدهای اروپا در این خصوص از وی خواست تا اجرای این مقررات را که از روز پنجشنبه اول مارس (فردا) آغاز می شود به تاخیر اندازد. اظهارات کمیسیون اتحادیه اروپا "وویان ردینگ"، معاون کمیسیون اروپا 25 ژانویه در خصوص مقررات جدید حفاظت از اطلاعات توضیح داد: "حفاظت از کپی رایت هرگز نباید به عنوان یک پیش متن برای مداخله درباره آزادی اینترنت استفاده شود و واضح است که حق فراموش شدن به معنی حق حذف کل تاریخ نیست."
وی گفت: " اگر قرار است اطلاعات شخصی کاربران به دست اشخاص ثالث برسند و یا برای تبلیغات استفاده شوند باید این مسئله به وضوح در سایت اطلاع رسانی شود تا کاربر در لحظه ثبت نام بتواند آگاهانه در مورد ورود به سایت تصمیم گیری کند."
معاون کمیسیون اروپا طی نامه ای از "لری پیج" خواست تا در این خصوص توضیحاتی را ارائه کند. در این نامه آمده است: "جناب آقای لری پیج، نظر به اینکه تعداد وسیعی از سرویسها را ارائه می کنید و در راستای محبوبیت این سرویسها، هر گونه تغییری در مقررات شما در بخش نظارت بر حریم شخصی می تواند تاثیراتی را روی بسیاری از شهروندان هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا برجای بگذارد."
نتایج بررسیهای اولیه Cnil
سازمان حافظت از اطلاعات شخصی فرانسه در نامه ای که به "لری پیج" نوشت درباره مقررات جدید گوگل خاطرنشان کرد: "تحلیلهای اولیه نشان می دهد که سیاست جدید گوگل به التزامات دستورالعمل اروپا درباره حفاظت از اطلاعات احترام نمی گذارد."
Cnil در ادامه توضیح دهد: "به ویژه که مشاهده می شود برای یک کاربر متوسط درک این مقررات و استفاده از اطلاعات جمع آوری شده توسط گوگل غیرممکن است. به طوریکه حتی برای یک کارشناس حرفه ای حریم شخصی نیز درک اینکه دقیقاً چه اطلاعاتی، از طریق چه سرویسهایی و برای چه اهدافی باهم به اشتراک گذاشته می شوند بسیار دشوار است. از این رو Cnil و مقامات اتحادیه اروپا در بخش حفاظت از اطلاعات برای به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی در میان سرویسهای مختلف گوگل عمیقاً نگرانند."
نگرانی عمیق اتحادیه اروپا در شرایطی است که گوگل خاطر نشان کرد که شفافیت، امنیت، کنترل و ارتباطات مرتبط با حریم شخصی هدف اصلی گروه مانتین ویوو است. به طوریکه، این شرکت به تمام کاربران خود در سراسر دنیا ایمیلهایی را ارسال و در سطح وسیعی در خصوص این تغییرات اطلاع رسانی و شفاف سازی کرده است.
این اطلاع رسانی ها به کاربران توضیح می دهند که می توانند گزینه های مختلفی را برای کنترل اطلاعات خود انتخاب کنند. اما زمانی که کاربر با "اکانت" خود وارد سرویسهای مختلف گوگل از جمله "یو تیوب"، "جستجوگر" و یا مرورگر "کروم" می شود می تواند به نتایج دقیق تری که با سلایق شخصی وی سازگار است دست یابد.
به اعتقاد شرکت مانتین ویوو، سیاستگذاری جدید گوگل در مورد حریم شخصی تغییر نکرده است به طوریکه، اطلاعات خصوصی، خصوصی باقی می مانند و این اطلاعات همانند گذشته به صورت محرمانه خواهند بود. ورزشگاه های روی آب + تصويردر حالي كه برخي از ورزشگاه هاي جهان با نواقصي روبرو هستند اما در برخي از كشورها استاديوم هايي روي آب وجود دارد.
در حالیکه در بسیاری از کشورهای جهان مانند کشور خودمان هنوز بیشتر استادیوم ها و زمین های ورزشی در شرایط مطلوبی نیستند و تیم ها و ورزشکاران به دلیل کمبود امکانات در این ورزشگاه به مقابله با هم می پردازند و یا بسیاری از اراضی که سالها قرار است به ورزشگاه تبدیل نشوند در گوشه کنار کشور بی مصرف مانده اند ولی سازمانی به این مورد رسیدگی نمی کند در اروپا و آمریکا به دلیل کمبود جا، باشگاه هایی را بر روی آب تاسیس می کنند تا ورزشکاران با مشکل امکانات ورزشگاهی رو به رو نشوند./مح
ادامه مطلب ... ركورد سرعت يك گل در دستان يك ايرانيرضا قوچان نژاد، فوتباليست ايراني الاصل تيم ست ترديدن بلژيك، در زمان حضورش در تيم دسته دومي هلند توانست سريعترين گل فوتبال هلند را به ثمر برساند.
رضا قوچان نژاد، اوايل سال 2010 در نخستين بازي كه براي تيم فوتبال دسته دومي كامبور هلند به ميدان رفت توانست در نهمين ثانيه مسابقه توپ را وارد دروازه تيم فوتبال ونيدام كند. قوچان نژاد هم اكنون مد نظر كي روش سرمربي تيم ملي فوتبال است و شايد وي به بعد از برطرف شدن مشكلات سربازي اش به تيم ملي فوتبال دعوت شود. آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها |
|||
![]() |